30-10-06

Marathon : deze week

270034762_27139fb1f7

Pijn en twijfel (4)

Zondag 5 november 2006

Nog 6 maanden tot de marathon van New York. Koen en Sylvie zitten in de problemen. De kniepijn, die opgedoken is tijdens de 20 kilometer van Brussel, gaat niet weg. De euforie van net na de finish in Brussel is verdwenen.

Ze kunnen 20 kilometer lopen. Nu hebben ze nog een half jaar om die afstand meer dan te verdubbelen. Trainer Paul heeft zijn schema's klaar liggen. Iedere week verhoogt de trainingsafstand. En hij wil lichte versnellingen inbouwen om hun recuperatie te verbeteren. Maar het is niet zeker of hij die schema's kan gebruiken. De lopers zijn kwetsbaar. En Paul wil super-voorzichtig verder doen.

Na een bezoek aan de dokter blijkt dat de knie van Koen en Sylvie niet gemaakt is om lange afstanden te lopen. Bye bye marathon?

 

Over de marathon gesproken... Ik hou wel van een uitdaging en heb mij ingeschreven voor het Runner's World Dreamteam 2007. 'Tzal wel weer niets zijn, but you never know... Fingers crossed.

De redactie kiest uit de inzendingen zeven lopers en maakt de selectie op vrijdag 17 november bekend op runnersweb

Commentaren

Ben jij dit ? Ben jij dit of hebben ze een ander uit het team zo toegetakeld. Robocop is er niets bij.

Gepost door: Lodewijk | 30-10-06

Marathon Blij effe te lezen wat er gisteren allemaal gebeurde in Marathon. Gisterenavond na een wel verdiende fles wijn in slaap gevallen toen het programma nog maar 5 minuutjes ver was.

Gepost door: Koen | 30-10-06

ssssssssst ... niet te veel verklappen ... ik had de video geprogrammeerd!

Gepost door: geert | 30-10-06

Ploegsteert ik meen ergens op de site gezien te hebben dat je je tot 10 november nog ter plaatse kan gaan inschrijven. Dus je kan nog altijd als je wil hé :-)

Gepost door: Ruthje | 31-10-06

spannende tijden voor de canvas-lopers.. misschien zie ik Koen nog.. ik zit in hetzelfde hotel

Gepost door: Ronald | 01-11-06

De commentaren zijn gesloten.