11-01-07

Lotto Crosscup

LCC_2006_Logo
LCC_mol

Zondag staat er in Mol aan het zilvermeer de volgende wedstrijd uit de Lotto Crosscup op het programma. Alle favorieten zullen er bij zijn. Ik ook ! Al ben ik natuurlijk wel geen favoriet. Dat zie je van hier ( spreekwoordelijk gezegd... ) Maar misschien kan ik me een favorietenrol toeëigenen ? Want in de voormiddag wordt er een "jogging" geörganiseerd. Keuze uit 5km en 10km. Tevens wordt dit de vierde weblogloop. Tal van webloggers zullen van de partij zijn, onder het toeziend oog van gelegenheids organisator Mario. Een PR lopen zou wel leuk zijn maar ik vrees dat mijn huidig niveau wat te wensen over laat. Met 41 min. ben ik best tevreden. Nadien nog met de bloggers gaan eten en dan gaan kijken naar de profs ! Hmmm... ik kijk er nu al naar uit ! Hopelijk zijn de weergoden ons goed gezind. Tot zondag.

Commentaren

Veel plezier zondag !

Gepost door: jogginggirl | 11-01-07

Enjoy the running Hallo het amusement daar in Mol. Mooi initiatief trouwens die weblogloopevenings. In de namiddag zullen de mannen uit het veldloopcircuit de extra supporters zeker waarderen. Nog veel loopsucces daar en hopelijk een nieuw PR. Ps: Zondag geven ze redelijk weer op. Loop ze, Peter

Gepost door: Peter Maes | 11-01-07

Mol Heel veel plezier met iedereen zondag! Doe ze de groeten uit 3bergen.

Gepost door: Petra | 12-01-07

MOL Doe ze ginder de groeten in mol, amuseer u daar hé... ik ga zondag ook lopen in het zand, maar dan in Heist (aan de zee)...Veel succes en doe hen daar allemaal de groeten van mij !!

Gepost door: vince | 12-01-07

zondag c u there!

Gepost door: geert | 12-01-07

niet te rap tevreden zijn eerst en vooral: succes voor zondag. Maar 41' voor uw 5 km is toch een beetje onder uw niveau. :-)
Doe dat goed en zorg dat we geen klachten horen.

Gepost door: etienne | 13-01-07

De commentaren zijn gesloten.