15-01-07

Vierde Weblogloop

WBLG_2006_Logo

 

Weblogloop 4_Mol

Zondagvoormiddag, ongeveer 9u in Mol (België) staat de 4de internationale weblogloop in de startblokken, onder het toeziend oog van Mario. Eigenlijk is het spijtig genoeg geen " internationale " geworden want onze goede vrienden uit Nederland ( oa Ronald, Petra, Maurice, en nog vele anderen... ) konden niet komen. Nuja, er waren toch tal van lopende bloggers (om in het vakjargon te blijven) aanwezig. En de weergoden waren ons goed gezind, dus dat kon al niet meer stuk ! Het zilvermeer is trouwens een zeer mooi domein. Ik had eigenlijk wel een "binnenpretje" want ik reed van strand (Oostende) naar strand (Zilvermeer), dat kunnen er niet veel zeggen.

Bon, de sfeer was zeer gemoedelijk en net voor de start hebben we gezamelijk nog een plaatsverkennend rondje gelopen, kwestie om geen onverwachte hindernissen tegen te komen. Met Bob als begeleidende fietser. Dan de wedstrijd zelf : dé hamvraag : zouden er PR's verbroken worden ? Mijn doelstelling was '42min maar wonder boven wonder ging het vrij vlotjes en kwam binnen in '40'10. Geen PR ( '39'47 ) maar het scheelt niet veel.

Na de wedstrijd gingen we met de meeste een buffet consumeren in de kleppende klipper. En om deze sportieve en leuke dag af te sluiten was er de finale van de senioren in de Lotto Cross Cup. Daar werd de belg Pieter De Smet verdienstelijk derde en Jesse Strobants vierde. Kortom, voor herhaling vatbaar. Foto's van deze vierde weblogloop kun je vinden bij Ruth.

Misschien zal ik, in samenwerking met Francis en Clint,  ook eens een (internationale ?) weblogloop organiseren, en dit in het najaar 2007 met de Joggingloop De Olifant in het "bosje" van Oostende. Daarna kunnen we misschien gaan eten in Fort Napoleon, een prachtig gerestaureerde militair bolwerk. ( de bloggers die van ver komen kunnen er misschien een weekendje kust van maken !) Liefhebbers ?

Commentaren

Aan het strand van Oostende... ...ja, daar willen we ook wel eens gaan lopen...

Ook leuk om jou en je loopmakker ontmoet te hebben. Ergens heeft ook hij een reactie neergepend over een mogelijke weblogloop maar we vinden ze niet meer terug. Weet jij waar?

Gepost door: AnnAlice | 15-01-07

ziet er goed uit wat mij betreft is het oke. of ik doorloop zal van mijn verdere planning afhangen , maar meedoen is belangrijker dan .....huuu...?
bedankt om te komen .

Gepost door: mario | 15-01-07

Oostende In Arno's (of Koens?) stad kom ik heel graag. Prima idee en schitterende tijd overigens gisteren!

Gepost door: Sven | 15-01-07

De kust Daar is het altijd gezellig om te lopen, dus als de datum mij past zal ik erbij zijn.
Toch heb je een stevige prestatie neergezet.

Gepost door: Marc | 15-01-07

mooie tijd Toch weer een mooie tijd gelopen. En zo te lezen ook genoten van deze wblogloop. Ik hoop er volgende maal bij te zijn.

Gepost door: Dirk | 15-01-07

prima prima tijd en prima voorstel. Gaan eten in een militair bolwerk, kan het nog veiliger!

Gepost door: etienne | 15-01-07

Oostende?? Ligt dat niet in 't buitenland?
;-)

Gepost door: geert | 15-01-07

Web-log-loop Mol Knap gelopen in Mol, Koen.
't Kan niet altijd een PR zijn, maar deze keer zat je dicht in de buurt.
Leuk om je nog eens "in real life" te ontmoeten.
En die web-log-loop in Oostende in 't najaar zien we zeker zitten ...

Gepost door: frank spencer | 15-01-07

Zilver.... Geweldige verhalen!!!Het is zo jammer dat we niet konden komen. Oostende moet te doen zijn in het najaar.....prik maar vast een datum.
Je hebt super gelopen Koen, 42 willen en 40 lopen! Très bien!

Gepost door: Petra | 15-01-07

Oostende! Moest het passen , zou ik er deze keer ook weer willen bijzien. Natuurlijk te zien wanneer het juist valt met die marathon in Eindhoven die er dan aankomt voor mij :-)

Gepost door: Carmen | 15-01-07

In de Vlaanders Ja de volgende keer mag het nog eens in onze streek zijn 'nietwaaaar' zoals Dr. Lecompte zegt.
Toch sterk gelopen zeg.

Gepost door: betty spencer | 15-01-07

bijna Ja bijna had ik je, het scheelde geen 100 meter meer. Je krijgt er een concurrent bij! Voor die weblogloop bij jullie zal ik moeten afwachten op een datum en dan zien of ik het kan inpassen.

Gepost door: michael | 15-01-07

Oostende knap gelopen daar in Mol Koen!! En laat maar eens weten wanneer dat dan juist is in Oostende, dan proberen we er inderdaad een weekendje van te maken!

Gepost door: Ruthje | 15-01-07

Internationaal weblogloop weekend? Prima idee Oostende. Als het maar niet in het weekend van 13/14 oktober 2007 is want dan staat mijn geboorteplaats Eindhoven weer in het teken van de gezelligste (halve) marathon van Europa .....

Gepost door: M@urice | 15-01-07

Mol Mooie tijd KJ!! en sorry dat de Hollanders verstek lieten gaan.. maar ja, wij zijn ook mooi weer lopers he (denk aan Harelbeke en Gierle)
maar wellicht de volgende keer?
of misschien één bij Maurice in de buurt.. dat ligt wat centraler voor iedereen. groeten!

Gepost door: Ronald | 15-01-07

rdam Knap gelopen maar wel het mooie rotterdam logo gejat!
Enne, een militiar bolwerk, hm count me in...

Gepost door: martine | 16-01-07

Awel, dan loop ik gegarandeerd een PR (ik heb nog maar 1 afstand gelopen) !

Gepost door: jogginggirl | 16-01-07

MOL Sterk gelopen in MOl, ik denk dat de trainingen hun werk beginnen te doen...?... voor de mogelijke weblogloop in Oostende : ik ben er zeker bij (maar dat kon je wel al raden hé..)

Gepost door: vince | 17-01-07

oostende Op zaterdag 20 oktober 2007 sta ik om 15 uur aan de start van de 10 km.!!! En bedankt voor de foto's.

Gepost door: Koen | 17-01-07

westjes .. begin idd de smaak van de westjes (en het lopen) goed te pakken te krijgen! Heb goede trainer.. ;o)
Leuk n gezicht op je te kunnen plakken nu als ik es iets van je hoor.. Loopt ze! en tot de volgende wedstrijd of aperitief wss

Gepost door: Charlotte | 17-01-07

Sterke prestatie Mooie tijd die 40er en met je record scheelt het bijna niets.
Mooie naam die Kleppende Klipper, terwijl jijzelf net als Kloppende Loper bijna een mooie Klapper had gemaakt door het verpletteren van je record.
Het had niet veel gescheelt.

Gepost door: Lodewijk | 19-01-07

schoorl ik zg je reactie op onze log over de weblogloop in schoorl. Je kunt gewoon meedoen hoor! Graag zelfs! Je moet gewoon inschreven staan voor schoorl en je kunt je bij mij aanmelden als je voor stichting Bloedlink wilt lopen. Ik heb dan ook je sokkenmaat nodig! Mail me maar even als je wilt. Groetjes Linda

Gepost door: Linda | 19-01-07

Schoorl Zie jij dat zitten om naar Schoorl te rijden?
Zo'n eind...
Mss met een bak Westmal in de koffer...

Gepost door: Francis | 21-01-07

De commentaren zijn gesloten.