06-09-07

Rond de Nieuwe Koerswijk (10.2km)

Een nieuwe wedstrijd uit het Oostends Loopcriterium : rond de nieuwe koerswijk. Vorig jaar had ik een mooie tijd van 39'00" rond. Maar de conditie en vorm zitten momenteel goed dus de kans was groot dat ik deze zou verbeteren. Alleen... ik was er niet gerust in want de dag voordien had ik al 18km in de benen. En normaal gezien probeer ik een rustdag vóór de wedstrijd in te lassen. Maarja, die voorbereiding van New York smeekt om kilometers... Er zat niets anders op.
ritawernerlorenzo

 


Weer heel wat bekende gezichten gezien. Eigenlijk teveel om op te noemen dus beperk ik mij even tot de bloggende medelopers, als daar zijn : Vince, Clint, Lorenzo, Johan, Dirk L, Dirk V, Francis, Werner, Alain & Rita, Geert, Wim, Kristof, Kathy, ... zoals je ziet : er komen er steeds meer bij !

dirkVerleyenBon... de wedstrijd zelf dan. Volgens Dirk Verleyen , die schitterend gewonnen heeft (proficiat man!), was het ongeveer 10.0km (en geen 10.2km) Maar laat ons vooral niet kommaneuken en muggeziften.

start0start1start2

 Bij de start stond ik weer traditie-getrouw op de eerste linie. Zo was ik gedurende 20 secondjes virtueel leider ;-) Maar dan liet ik mij wat uitzakken en liet "de elite" passeren. Ja man, die gasten vlammen nogal hoor ! Pfffttt... Ik kon niet mee hoor. Na doorkomst van de eerste ronde (3 rondjes van 3.4km) zat ik al bijna op mn tandvlees. Normaal gezien maak ik deze beginnersfout niet meer (enfin, zelden) maar deze keer wou ik "testen" hoelang ik het zou volhouden. Bij deze... Ik kon uiteindelijk nog redelijk stand houden. Maar een "negative split" zat er jammer genoeg niet meer in.

Gefinished als 20e van de 145 mannen in 37'15" ( 16.43 km/u  3:39 min/km ) ...een nieuw PR trouwens !

Hier nog enkele bekende gezichten :
leenwimdirkLuypaertfrancis johanchrist ginoclint koen

Commentaren

Niet te stoppen ... Ongelooflijk sterk hoor ... proficiat met je nieuwe PR!

Gepost door: Sylvia | 06-09-07

Goed gedaan jong. Trouwens, een negative split loopt niemand in een 10km, de eerste 2 à 3 km gaan altijd (automatisch) een stuk sneller... Gps gaf idd. 10k op de kop aan.

Gepost door: dirk v | 06-09-07

VROEM.... Vroem, en weg was hij de eerste meters... ik was al blij dat ik je niet te ver liet lopen, anders een gaatje toelopen is niet makkelijk... Proficat met je PR (ik heb er ook 1 bij :-)

Gepost door: vince | 06-09-07

Knap Daar worden blijkbaar veel PR's gelopen aan de kust.

Gepost door: Marc | 06-09-07

champange de fles is binnen (1 ste ster )
een nieuw pr (2 de ster )
wat word de 3 ster ?????
grtz poppetje

Gepost door: poppetje | 06-09-07

proficiat! Fantastisch gelopen! Ik heb daar ook mijn pr gelopen!

Gepost door: Kristof Boudolf | 06-09-07

Fles Mmmmm die fles zal smaken in NY city. Kzal er ook wel eentje binnenkappen (Druiven).Bravo Koen we hebben een pracht van een loopjaar met afsluiter NY

Gepost door: Clintie | 06-09-07

koerswijk Wat een prestatie ! Ik zelf ben toch 4.10 rapper dan verleden jaar dus we gaan vooruit maar een top 50 loper zal ik nooit worden. Kenmerk van een toploper, op de eerste foto's na de start staan !!! de rode weblog shirt valt toch op hé

Gepost door: wim | 06-09-07

klasse zeer sterk Koen, en dat met 18 km in de benen!

Gepost door: etienne | 06-09-07

Straf Proficiat met uwen PR ! Een snelle start kan geen kwaad. Dat kunnen ze u niet meer afpakken, efkes iets trager en dan vlammen naar de finish. Goed gelopen dus ;-)

Gepost door: Michael | 07-09-07

Ben weer aan de late kant é maar toch een dikke proficiat met je PR en denk dat er nog gaan volgen mannekes lief !!!!

Gepost door: katrien | 07-09-07

Wat een tijd !!! Knap Koen, wat een geweldige tijd!!!

Gepost door: M@urice | 07-09-07

Amaai... wat een snelheid! Proficiat met je PR en tot op de volgende wedstrijd.

Gepost door: Kathy | 08-09-07

De commentaren zijn gesloten.