23-09-07

Koninginneloop ( 11.7 km)

startZaterdagmiddag, de voorlaatste wedstrijd uit het OLC, de Koninginneloop. 11,7km doorheen het bosje. Een mooi maar zwaar parcours door de verschillende hellingen die moesten "overbrugd" worden.

Iedereen was terug paraat en had er blijkbaar zin in. Ik had wat last van stramme benen en was er niet gerust op. On verra... we shall see... we zullen zien...

VeerleBij de start zag ik Veerle D'haese. En daar bleef het bij want gedurende de volledige wedstrijd heb ik haar niet meer kunnen inhalen. Van een "snelle" dame gesproken !

Ik was opnieuw rap vertrokken maar de stramheid kon ik toch niet echt uit de benen lopen. Verassend genoeg liep ik toen wel in de top 20. koen clint pedro lorenzohalverwegeClint, Vince en Peter Liekens (en vele andere vedetten trouwens) nog achter mij. Maar tijdens de tweede ronde kwamen ze sterk opzetten en ik moest hen (alweer) laten gaan. De laatste ronde kon ik wonder boven wonder stand houden. 

De ongeveer 11.5km binnengekomen als 19e van de 165 dlnmrs in een (voor mij toch) mooie tijd van 45'10" ( 15.28 km/u  3:56 min/km )

rupsDeze wedstrijd was tevens gekoppeld aan een nieuwe weblogloop. Iedereen was paraat. Het was terug een gezellige boel. Nadien hadden we een afspraak in Walraversijde. Het gezelschap was schitterend. Het eten was minder. Normaal gezien eet ik altijd mijn slaatje op. Ahjah, gezond, niet ? Yeah right, think again ! Voor 1 keer was ik DOLGELUKKIG dat ik mijn slaatje onaangeroerd liet liggen. En dit om de simpele reden : zie : http://www.dailymotion.com/swf/4mXcdyYeoETGklqHk

Ohjah, tot slot nog even dit : kijk en geniet van de fantastische mimiek van Kristof ! Een ware topatleet !
kristof 1Op de eerste foto zie je hem (amper maar toch) een poging tot inhaalmanoeuvre uit te voeren.


kristof 2kristof 3De tweede en derde foto spreken boekdelen !

Commentaren

11,500km Twas 11,5km zij Alain P in Walrave gisteren. Heeft het parkoer afgereden met zijn fiets. Iemand anders had 11,550km

Gepost door: Clint | 23-09-07

afstand Blijkbaar zijn die afstanden niet al te betrouwbaar , op verschillenden media zie ik verschillende afstanden staan gaande van 11km tot 11.7 wel een groot verschil toch ?

Gepost door: roadrunnerke | 23-09-07

Worm Dit filmpje doorzenden naar 'walrave' wie doet het? met als tekst zie KERSTMENU 2007

Gepost door: Een Oostends restaurant | 23-09-07

sms heb een sms gehad van het restaurant en ze hebben gezegd dat je vergeten bent het supplement te betalen:-)
ik ga nog zeker terug is het niet voor het eten is het de kinderboerderij:-)
grtz poppetje

Gepost door: poppetje | 23-09-07

11,5 km Kristof Boudolf had 11,5 km op zijn Garmin, maar hij heeft wel alle hoekskes afgesneden , dus als je bij het spiegelmeer op het pad bleef zal het misschien 11,6 zijn.

Gepost door: Kris | 23-09-07

eten Dat is de reden waarom je altijd zo goed loopt, een speciaal menu !

Gepost door: Wim | 23-09-07

Mmm lekker toch... Mijn Garmin gaf geen gelijke meting voor de 3 ronden, dus 100% betrouwbaar was 'm niet, maar hij gaf 11,820 aan. Bij deze moeilijke wedstrijd is het echter niet zo van tel om naar de snelheid te kijken, teveel gras, bochten enz. Nu best geen intensief werk meer !

Gepost door: dirk v | 24-09-07

vitamientjes verse vitamientjes laat ge zomaar liggen! :-)

Gepost door: etienne | 24-09-07

Mijn bijdrage aan de afstandsdiscussie, volgens mijn Timex gps: 11537 meter (op enkele meters na drie gelijke ronden).
Je hebt weer straf gelopen, zaterdag. Clint zal zijn borst mogen natmaken om je bij te houden in NY!
Greetz,
Martin

Gepost door: Martin | 25-09-07

Proficiat ... Goed gelopen ... sterke prestatie! En volgende keer mooi je slaatje opeten, zo vers, verser kan niet ... het leeft nog.

Gepost door: Sylvia | 25-09-07

Martin Martin, ben al blij dat ik er bij ben. Velen gaan dit niet kunnen zeggen dat ze daar deelgenomen hebben :-) ! 38.000lopers en meer dan 1 miljoen kijklustigen. Laat staan op tv zender eurosport. en Nederlandse televisie

Gepost door: Clint | 27-09-07

De commentaren zijn gesloten.