21-10-07

Jogging De Olifant (9.9km)

Oli 02Zaterdagmiddag. Laatste wedstrijd uit het Oostends Loopcriterium. Vandaag staat er niet veel meer op het spel want de meeste plaatsen in het regelmatigheidscriterium staan reeds vast. Zo ook voor mij. (6e plaats) Tevens ook de laatste wedstrijd vóór de NewYork Marathon ! En dus de laatste keer voluit gaan.

Oli 04Was dit wel verstandig (hoor ik u al fluisteren), zo dicht bij de Marathon nog eens diep gaan ? Wel, ik weet het niet. Hopelijk heeft dit geen negatieve gevolgen in New York. De komende dagen wordt het afbouwen... Alhoewel, kijk eens op mn NY-blog voor meer info...

De wedstrijd zelf dan : 2 rondjes in & rond het bosje. Bedoeling was snel te starten en kijken hoelang ik het kan volhouden. Hierdoor zat ik al snel in de voorste gelederen. Pas de laatste 2km's begon er verval in te treden. De vorm zit dus goed, hopelijk volgt de rest op zondag 4 November !!!

Binnengekomen als 24e van de 333 dlnmrs in 36'55" ( 16.09 km/u  3:44 min/km )

Tot slot wil ik jullie deze beelden zeker niet onthouden : onze goede vriend en fotogenieke Kristof was weer in actie, en de toppix-fotograaf zal het geweten hebben :
Oli 07Oli 08

Commentaren

olifantenloop Je vliegt nogal de laatste tijd ! Niet te hoog vliegen in N.Y. hé, ze zijn daar niet zo zot op hoogvliegers ! Inderdaad onze Kristof staat altijd het beste op de foto's, misschien eens inzenden voor sportfoto van het jaar !

Gepost door: wim | 21-10-07

Goeie fotograaf Om zo'n goed scherpe foto te trekken van u aan zo'n snelheid. Steek deze goei benen van u in uw valies voor New York en 't is daar in de sjakosj (handtas in 't Vlaams).

Gepost door: Michael | 21-10-07

rap Jemig Koen wat ben je toch beresnel!!!
Wat wordt je doel in NY? Een 3:15 zit er zeker in voor jou!!

Gepost door: Ronald | 21-10-07

Je bent idd voluit gegaan, zonder Dirk had ik je waarschijnlijk nooit kunnen inhalen. En nu hopelijk erg rustig tot aan NY ...

Gepost door: lorenzo | 22-10-07

olifantenloop Je blijft maar verbeteren;als je zo blijft evolueren loop je volgend jaar je wedstrijden aan 17 gemiddeld en zien we je juist nog bij de start!Proficiat en doe zo verder!

Gepost door: Johan | 22-10-07

Sterk!!! Pfff ... wat een tempo! Je bent niet te stoppen ... beloofd voor volgend jaar! Proficiat hoor.

Gepost door: Sylvia | 23-10-07

Ik was eigenlijk verbaasd dat je nog zo voluit ging, met de marathon zo dichtbij intussen. Sterk gelopen en vooral snel gestart, in NY wens ik je een snel EINDE ;-)

Gepost door: dirk v | 23-10-07

16 km/u das al serieus vlammen.
Klaar voor NY. Zou me niet verwonderen als je onder de 3u15 zit.

Gepost door: yves | 24-10-07

benieuwd ... ... naar uwe foto aan de finish in NY ;-)

Gepost door: geert | 25-10-07

succes! Ondertussen moet het gebeurd zijn! Ik ben net terug van reis in Gran Canaria. Er staat nog niets vermeld op je blog. Ik hoop dat je er enorm van hebt genoten! Op deze loop ben ik echt jaloers! Ik heb gezworen om nooit nog een marathon te lopen, maar voor NY wil ik wel een kleine uitzondering maken...
Wat betreft die fotograaf... Volgens mij heb ik die ooit eens tegen zijn schenen geschopt en ligt hij nu elke keer op de loer om mijn beste kant in beeld te brengen.
Al een dikke proficiat voor je marathon in NY.
Mijn prognostiek voor NY: 3u19 (een blonde aub:-)

Gepost door: kristof | 04-11-07

De commentaren zijn gesloten.