20-11-07

back again !

hallo hallo hallo beste bloggertjes (en co)
Ik ben terug van de partij. Reden van afwezigheid : inactiviteit. Met andere woorden : 2 weken rust na de Marathon van New York. Niets, nada, niënté... geen spikkeltje sport. En aangezien dit een (sport) loopblog is... Maar heden dus een nieuw berichtje. Dus ja, sedert zondag (voetbalmatch) ben ik terug in beweging. deze keer zal ik terug het lopen combineren met het voetbal. (zowel veld- als zaal- en minivoetbal) Hopelijk leidt dit niet tot blessures. Normaal gezien niet daar ik deze combinatie al enkele jaren doe. ( touché le bois ) Wat betreft het lopen : Maandagavond opt gemakske een 8 km loopje. Héérlijk ! Dus voorlopig zullen mijn activiteiten "beperkt" blijven tot hardlopen en voetbal. Hierbij hou ik wel rekening dat ik graag nog een nieuwe Marathon zou willen lopen ergens in het voorjaar. Dan zal ik terug beginnen met de voorbereiding ergens in januari en zal ik het voetbal op een iets lager pitje zetten. Anyway, we zien wel. En in mijn verre gedachte zou ik graag een triathlon ondernemen. Maar uiteraard zal ik eerst beginnen met een kwart-triathlon, dat zal al een onderneming op zich zijn !!!
Toedeloeh...

Commentaren

Ik start ook terug vandaag. Marathon zal waarschijnlijk voor Eindhoven zijn. Kwart triatlon deed ik al eens. Lastig maar wel plezant.

Gepost door: yves | 20-11-07

welcome... ... back! Hopelijk krijgen we hier weer veel leuke loopverhaaltjes te lezen. Je komt toch ook naar Mol zondag? Ja he! we zouden je er graag bij hebben.

Gepost door: Julie | 20-11-07

Ier si de "sterre" van de bloggers ... is terug ...goed en wel uitgerust MAAR bijlange nog niet bekomen van de super prestatie !!!!

Gepost door: Katrien | 21-11-07

Ha, de Koen is back! Allereerst proficiat met de NY-prestatie, dat slenteren en genieten is niet echt bevorderlijk voor een goeie tijd, maar je deed het toch maar hé. Ik probeer je tijd te verbeteren in Rome op 16 maart 2008 (hint voor een voorjaarsmarathon), 3de keer goeie keer voor mij, hoop ik.
Allez, kziejewelnogneké in 't bosje of bij de eindejaarsloop Bredene op 15/12, misschien?

Greetz,
Martin

Gepost door: Martin | 22-11-07

De commentaren zijn gesloten.