13-01-08

Back on track !

back on trackIn the meanwhile zitten we in blessureweek 5. Het wordt dus dringend tijd om terug de loopschoenen (voorzichtig) aan te trekken. Woensdag was het me wonderwel gelukt om zonder zware problemen een rustig 8km-parcours te ondernemen. Dit gaf goede hoop en daarom heb ik dit herhaald op vrijdag. Misschien zondag ook nog een T1-loopje. Hopelijk houdt mijn teen het en kan ik terug (traag maar gestaag) werken aan een come-back. Eerstvolgende uitdaging staat gepland op zondag 3 februari. (opening OLC 6km). Planning : proberen het km-aantal wat op te drijven met trage duurloopjes. En de week erop misschien wat intervallekes inlassen. Afwachten dus... (voetbal zit er momenteel nog niet in. Ik mag er niet aan denken een trap tegen mijn tegen te krijgen, laat staan een bal!)

Commentaren

genezen Genezen zal je voet wel doen. Maar het heeft zijn tijd nodig dat weet iedereen .Je komt er toch door hoor .Kijk naar Alain P. die gaat el snel tekeer :-) datvind ik knap presteren en dat zal je ook wel doen. Ik zelf oefen nu op en heel andere manier heb je zopas gelezen op je e-mail. Leve de lange afstanden . Tot in Duin en zee voor de prijs uitrijking

Gepost door: Clint | 13-01-08

COME BACK Blij te horen dat je al kan werken aan je come back!!!. Ik had je een beetje 'gemist' in het deelnemersveld in lombardsijde.
Tot in het sas

Gepost door: lazyhorse | 13-01-08

Teen Je komt er wel door, maar niks forceren he !! Goed dat je terug kan en mag lopen !! Welcome back.

Gepost door: Edith | 13-01-08

eindelijk diene "GROTE" teen weg !! grapje!! maar twas geen zicht , juist een laagje nagellak tekort en twas ok Ben blij dat de Come Back in de maak is ,wees wel voorzichtig hé
we hebben je gemist !!

Gepost door: Katrien | 13-01-08

welcome back zelfs met je " teen " zal ik alleen maar je hielen zien in 't sas slijkens !

Gepost door: Wim | 13-01-08

back good to have you back!

Gepost door: Koen | 14-01-08

aha, 't wordt terug een loopblog ! En voetballen zonder teennagel, brr lijkt me pijnlijk te zijn. Intapen en stalen toppen gebruiken is ook moglijk, maar niet zo aangenaam voor de tegenpartij...

Gepost door: jogginggirl | 14-01-08

Tenen..; ik weet er alles over. Na Rotterdam (april)was mijn grote teen eerst purperblauw en 5 weken later is hij uitgevallen. In het begin deed het wat raar toen ie uitgevallen was maar 't deed veel meer pijn toen de nagel er nog half aanhing. Begin september was de nagel terug volgroeid maar ondertussen heb ik er weeral een 4-tal verloren (wel niet meer de grote teennagels). Ik heb op advies van de sportwinkel mij nu toch nog een maatje groter van loopschoenen aangeschaft en ik denk dat dit het ei van columbus is; ze voelen heel goed aan.

Gepost door: betty spencer | 14-01-08

Oef Eindelijk goed nieuws. Vooral niet forceren nu en zal dat rap terug in orde zijn.

Gepost door: marc | 14-01-08

rustig aan Rustig blijven en alleskomt terug dik in orde. Een atleet als u zal niet veel nodig hebben om terug een goede basisconditie te hebben. Succes

Gepost door: etienne | 14-01-08

Teen Blauwe teennagels doen maar pijn zolang ze nog vast zitten. Van het moment dat ze weg zijn, dan wordt de druk en het schuren weggenomen. Dan heb ik niks van pijn meer. En ik voetbal heel dikwijls met een of meerdere nagels te weinig. Maar geplette tenen heb ik nooit gehad. Kun je anders niet op je blote voeten lopen ;)

Gepost door: Fré | 15-01-08

Goed begonnen, half gewonnen. Wat 3/2 betreft twijfel ik nog, maar denk voor Cadzand te kiezen daar is een halve marathon op 't strand.

Gepost door: cremke | 15-01-08

Gelukkig al wat mooieplanning e wees voorzichtig.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 16-01-08

goed zo! fijn dat je weer terug bent... nu rustig opbouwen.. nog even en je kunt weer knallen!

Gepost door: Ronald | 16-01-08

Alee terug vertrokken en das het belangrijste.

Gepost door: yves | 18-01-08

goed nieuws Goed te lezen dat je weer terug aan het opbouwen bent. Voor je het weet ben je weer aan het vlammen in het Oostends criterium!

Gepost door: Dirk | 21-01-08

De commentaren zijn gesloten.