03-02-08

Corrida 't SAS Slijkens (6.0km)

VD_%20067Wat doen een 5 a 6-tal weken noodgedwongen rust met een loper ? En hoelang duurt het tegen hij z'n vertrouwd niveau terug kan behalen ? Op deze vragen ging ik snel een antwoord vinden want vandaag stond de eerste wedstrijd van het OLC in het programmaboekje.
De hoop was er om m'n prestatie van vorig jaar (22min15sec) te evenaren en als het eventjes kon zelfs te verbeteren ! Hiervoor had ik slechts 2 weekjes terug kunnen trainen, waarbij ik deze week gefocused heb op intervallen en wisselduurloopjes. Kwestie om wat snelheid in de ondertussen lamme benen , te steken. Ik had er enigzins vertrouwen in dat het mij zou lukken.
Maar het was te vroeg gejuich, zo bleek achteraf. Bij de traditionele (veel te) snelle start zat ik mooi vooraan. Maar na ongeveer een kilometertje zat ik al op m'n adem en voelde de kracht uit mn benen vloeien. En algauw zag ik alle bekenden de revue passeren ! Zoals Lorenzo Coopman, Lefever Jan, Destoop Hein, Fiers Frederik, Vincent Vantyghem, Pedro Beernaert, Gino Puystjens, Johan Watthy, Martin Desmet, Poppe Alain, Janssens Peter,  én Coucke Francis. Jawadde, ik zag werkelijk sterretjes !
Conclusie : de concurrentie was beresterk, ik had een off-day. Nuja... 'twas niet slecht hoor maar kon toch ietsjes beter. Nu maar alle pijlen richten op de volgende OLC-wedstrijd : de oostende-brugge ten miles. 4 weekjes om terug een aanvaarbaar niveau te behalen zou wel moeten lukken. (enfin, hoop ik ;-)
Ohjah, voor ik het vergeet : Binnengekomen als 64e van de 395 dlnmrs in 23'02" ( 15.63 km/u  3:50 min/km )

Commentaren

ja hallo en hoe gaat dit verslagje verder ?

Gepost door: roadrunnerke | 03-02-08

Sterk gelopen ... Je mag niet teleurgesteld zijn want je hebt heel heel goed gelopen ... mooie prestatie om tevreden over te zijn. Doe voort en anderen zullen sterretjes zien ...

Gepost door: Sylvia | 03-02-08

verder bouwen het criterium is nog lang en je was zo slecht niet vandaag
volgende loop sta je er terug
grtz poppetje

Gepost door: poppetje | 03-02-08

slecht ? Slecht ? Na je rustperiode vond ik je tijd reeds supergoed, dat beloofd voor de rest van het OLC. Alhoewel ik persoonlijk denk dat je je liet uitzakken om meer tussen de dames te lopen om je wetenschappelijke studie verder te zetten !!!

Gepost door: Wim | 03-02-08

slecht??? Dit is een suppertijd !! profficiat !

Gepost door: mario | 03-02-08

goed gelopen Voor mij heb je toch goed gelopen hoor!
Zeker na je kwetsuur, volgende wedstrijd zit je weer bij het genoemde groepje!!!

Gepost door: lazyhorse | 03-02-08

stap voor stap zul je wel terug komen, mss iets trager starten je zult zien dat mensen inhalen zelfs leuker is dan mensen zien passeren ;-)

Gepost door: lorenzo | 03-02-08

2 weken trainen en aan 3.50 de km lopen, tja wa jij dan slecht noemt... veel succes met het tranen verder en jij zal stillekes naar vor schuiven, anderen zullen het mss niet kunnen houden ?

Gepost door: jogginggirl | 04-02-08

off day ?? dat noem ik geen Off day hoor.. je hebt bijna niets getraind, en je schud zo eens even een snelheid van 15.6 uit je mouw..
euh, dat noem ik geen off day..
sterke prestatie hoor !

Gepost door: vince | 04-02-08

Amai .... Kort van adem ??? In 23'06" !!! Wat moet dat dan niet zijn als ge adem over hebt ??? Ge snuift dan voorbij zekers !! Chapeau in ieder geval !!
Greetzzz Gwen

Gepost door: Gwen | 04-02-08

aah beter zo Zo slecht heb je nu niet gelopen Koen , je kan toch niet veel beter ? Nu serieus , een 6km wedstrijd is wel vlammen en in twee weken kun je dat tempo niet halen , je haalt wel 15.6km/h wat toch hoopgevend is , binnen een maand zal die vorm der wel komen , succes met de trainingen en kop op hé !!!!!

Gepost door: roadrunnerke | 04-02-08

hallo slecht gelopen... dit zijn tijden waar de meeste van ons van dromen en dat na 6 weken bijna geen training

Gepost door: Wim | 04-02-08

Je legt de lat direct wel weer hoog hé. Ik moet de reacties van de anderen beamen, chapeau, na enkele weken weer op redelijk op niveau (hé, dat rijmt).
Rustig verderbouwen en binnenkort neem je de stijgende lijn van vorig jaar weer op, 'dekselse' Koen!

Greetz,
Martin

Gepost door: Martin | 04-02-08

Nen off day ????????????????????? Kga der maar niks over zeggen ,maar ge zijt toch zeker dat ge een tijdje geleden een kwetsuurke aan je voet had ?? ewel ge zou het niet meer zeggen !! amai dikke proficiat me je ne "off day" ;-)))))))))))

Gepost door: Katrien | 04-02-08

Toch een snelle tijd en dat jij al die namen kan onthouden tijdens een race!, ik let daar noit op en let alleen maar op de wedstrijd zelf!.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 04-02-08

twee weken Wat had je verwacht na twee weken trainen? Ik vind dat je niettemin een sterke tijd gelopen hebt. Nog vier weken opbouwen en waarschijnlijk loop je de pannen van het dak bij de 10 Miles.

Gepost door: Dirk | 06-02-08

Ik zou dood content zijn met dienen uitslag. Zeker na zo'n inactiviteit. 'k Zou kunnen zeggen pas maar op voor de 10 mijl, want dan ben ik er ook bij. Maar 't zal een paar peletonnetjes later zijn.

Gepost door: cremke | 06-02-08

De commentaren zijn gesloten.