23-03-08

Wijkloop Hazegras ( 12.2 km )

Hazegras2006Eindelijk vlot het al wat beter. Dat komt waarschijnlijk omdat ik deze week wat meer km's in de benen heb. Gemiddeld rond de 70km. Zo komt het dat ik behoorlijk tevreden ben over de geleverde prestatie. (al moet ik eerlijk toegeven dat ik steeds beter wil presteren, liefst nog beter dan vorig jaar) Langzaam aan komt de "vorm" terug.

But anyhow, gelukkig kon ik vrij nemen want normaal gezien werk ik op zaterdag. (dit gezegd zijnde, veel tijd heb ik de laatste tijd niet meer om te bloggen. Dit verklaart ook waarom het wat kalmer is op deze blog)

De wedstrijd zelf dan... Véél wind ! Bij de start lag die gunstig. Traditiegetrouw stond ik wederom op de voorste linie. Waarom ? Gewoon.... ik vind het nu eenmaal leuk héél snel te starten. Heb ik eventjes het gevoel "bij de top" te horen.... hahaha... But don't worry, na een hondertal meters laat ik mij wat uitzakken hoor. Enkel als de conditie heel goed zit waag ik het erop om de "goaze vulle bak te zettn" (vrij vertaald : het volle pond geven) Dat was me enkele keren gelukt tijdens de voorbereiding op de NY-marathon. Ondertussen zijn we enkele maandjes (en een teenblessure) verder...  Er waren een 4-tal rondjes te lopen. Na doortocht van de eerste ronde liep ik nog bij klassebak Vince. Lorenzo was reeds lang riebedebie... Alsook den Jan. Toen begon de motor wat te sputteren en voelde ik de hete adem van Pedro en Francis in mijn nek. Die moest ik wijselijk laten passeren. De vorm was blijkbaar toch niet zo schitterend. Zelfde verhaal in de derde ronde. Nog een handvol lopers was me te snel af, waaronder Johan. En in de laatste ronde wist Alain me nog bij te halen. De schade kon ik enigzins beperken. Desondanks werd ik door enkele van mijn leeftijdscategorie gepasseerd. Spijtig. Maar Dirk kon ik nog net voor blijven... heheheh....

Binnengekomen als 29e van de 147 mannelijke dlnmrs in 49'05" ( 14.91 km/u  4:01 min/km )

Commentaren

niet teveel missen niet teveel wedstrijden missen he
want we zouden wel denken dat je schrik krijg van ons :-)
grtz poppetje

Gepost door: poppetje | 24-03-08

knap! knappe prestatie! binnenkort loop je een marathon onder de 3u!

Gepost door: geert | 25-03-08

Je zit blijkbaar toch al terug in het juiste ritme. Ongetwijfeld zal je tegen de zomer nog sneller worden.

Gepost door: Marc | 25-03-08

dank u merci om mij een "klassebak" te noemen, maar helaas ben ik dat nog ver niet.. Merci om even als mikpunt te dienen in de eerste ronde.. Nu nog die trainingen volhouden, en binnenkort ben je weer de "oude"..

Gepost door: vincent | 25-03-08

mooie wedstrijd je hebt toch een mooie wedstrijd gelopen. Binnenkort ben je weer terug de oude en kan je gaan voor de PR's!!

Gepost door: Carmen | 25-03-08

Yup , hij is weer vertrokken .... 'tgaat weer in steigende lijn zijn zo te zien ,proficiat !!

Gepost door: Katrien | 25-03-08

Mag ik even? Mag ik u er even op wijzen dat u heel hard loopt en dat er mensen zijn (stervelingen zoals ik) die er wat voor zouden geven om zo een tijd te lopen.

Goedzo!

JOE!

PJ

Gepost door: PJ | 27-03-08

4.01/km... volgende keer in 3.59/km ? ? ? :-)

Gepost door: Bjorn Paree | 27-03-08

te vlug je was inderdaad me nog te vlug af, alhoewel ik ook blij ben met mijn prestatie. Zit ook nog maar aan een goeie 40 km per week als training, die ii wel zal opdrijven naar aanloop van brussel.

Gepost door: lazyhorse | 28-03-08

Geloof me Geloof me. Volgende keer toch iets rustiger beginnen en na de helft je slag slaan. Als je dat in je kop zet moet jij eens zien hoeveel je er nog inhaalt.
Een inhaalrace is altijd mooier. Overigens wil ik dus niet zeggen dat je er een slakkengangetje in het begin op moet nahouden.
Tempo, maar met reserve.

Overigens. Ik ben weer met m'n log herstart !

Gepost door: Lodewijk | 28-03-08

Knap gelopen en snel!.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 29-03-08

blij dat het gewoon geen tijd om te bloggen is en geen blessure.. ik dacht al, oei da's daat stillekes... succes met de verdere trainingen en die Pr's, die komen nog wel, ff geduld...

Gepost door: jogginggirl | 30-03-08

tijd Al met al toch weer een mooie tijd gelopen, proficiat.

Gepost door: Dirk | 31-03-08

Toch mooi gelopen... Misschien nog niet 100% tevreden maar dat komt nog wel denk ik. Veel succes met jouw volgende wedstrijden.

Gepost door: Jan Schockaert | 31-03-08

Rappe tijd Wederom weer een rappe tijd op de 12 km en dat ondanks de wind.
En.... komt er weer een Belgische delegatie aan webloggers deze kant op in Nederland voor het lopen van de 6/ 12 uurs van Den Haag.
De informatie is te vinden op: http://www.haagatletiek.nl/

Gepost door: Lodewijk | 09-04-08

De commentaren zijn gesloten.