12-05-08

Stadsloop Gent ( 10.2km )

Gent 2008foto: Nadia Verhoft. Ik loop ergens helemaal rechts, niet ver achter de twee blauwe lopers maar je hoeft niet te zoeken hoor want je zult me niet vinden...

Op 't laatste nippertje beslist om deze stadsloop mee te lopen. Maar eigenlijk moest ik op 't strand liggen want het was veel te mooi weer ( lees tropische temperaturen ) Nuja, dat het moeizaam ging verlopen had iedere deelnemer ondertussen wel door....
Net voor de start heb ik collega NewYork-Marathonloper Yves tegengekomen. Even bijpraten en dan hop... naar de start. Ik kon een "groen bolleke" bemachtigen waardoor ik mij héél vooraan kon positioneren. Maar ik stond er niet als enig blogger ! Sven en Phillippe waren ook paraat. Ze zagen er scherp uit :-)
De wedstrijd werd gestart met een luide knal en weg was het plebs... in de zon. Ik probeerde, waar mogelijk, zoveel mogelijk de schaduw op te zoeken, wat me toch redelijk gelukt was. Na km3 kwam Sven me vervoegen en samen liepen we, bijna hand in hand, tot de eindmeet. De laatste 300meters zijn steil bergop. Daar heb ik hem moeten lossen maar er zat nog een eindsprint in mn benen en zo kwam ik nagenoeg gelijktijdig over de finish.

Binnengekomen als 116e van de ongeveer 5000 dlnmrs in 39'55" ( 15.330 km/u  3:55 min/km )

Commentaren

't is idd een warme dag om te lopen, wat schaduw kan deugd doen. proficiat met je 100-200 ste plaats ! Op 5000 is dat een hele prestatie ! Tot vrijdag, hopelijk zonder die hitte !

Gepost door: jogginggirl | 12-05-08

proficiat Proficiat Koen. 'k heb je jammer genoeg niet gezien vandaag, maar zo'n knappe eindtijd met zo'n warme temperaturen, da's straf! Wij deden er wel wat langer over hoor!

Gepost door: Julie | 12-05-08

wow 15,3km/u in deze hitte?? jij bent echt goed!! gefeliciteerd Koen

Gepost door: Ronald | 12-05-08

Partners in crime Hoi Koen,
Bedankt om samen met mij iets meer dan 10 km. af te zien. Mijn hartslag steeg naar nooit vermoede pieken! Als er nu iemand durft te zeggen dat Gent vlak is, laat ik hem de laatste kilomter van het parcours lopen! Groetjes en tot ergens te velde,
Sven

Gepost door: Sven | 13-05-08

Half minuutje Zowel in Knokke (ik had 38:06) als in Gent (40:31) zat je een half minuutje voor me. We zien elkaar vrijdag in Torhout!

Gepost door: Fré | 14-05-08

top 100 komt er aan heb je al wel eens uitgeteld hoeveel volk er ACHTER je liep? Om schrik van te krijgen!!
Knap gelopen, koen.
Heb je al beslist voor de 12u van Den Haag? Deze week moet ik een ploeg indienen ...

Gepost door: geert | 15-05-08

De commentaren zijn gesloten.