31-05-08

Wijkloop Nieuwe Stad ( 12.8k)

IMG_0002Leuke wedstrijd van de ondertussen 5e onderneming van het Oostends Loopcriteriium. De bezetting was iets minder (191 dlnmrs) maar toch.... De man in vorm, Lorenzo, is the man to beat. Alhoewel, tis net dweilen met de kraan open want hem verslaan wilt zeggen : gemiddeld 16 a 17km/u lopen. En eerlijk gezegd : daar kom ik bijlange (nog) niet aan toe.

IMG_0147Bij de start was ik er weer vliegensvlug vandoor maar moest snel terrein prijsgeven aan al die toppers (logisch...) Alhoewel, algauw kwamen toppers Vince, Rammant en Pedro aansluiten. De eerste ronde kon ik iets standhouden maar moest toen "een gaatje laten" Bij de tweede ronde kon ik terug aansluiten en bij doorgang van de derde ronde (bij de drankpost) liep ik opnieuw vooraan. Bij de laatste km's kwamen ze terug aansluiten en kwamen nagenoeg samen over de meet. Mooi mooi mooi :-D Hier schrijft een héél tevreden blogger want wie ben ik al voorgebleven ? Elite-toppers zoals zijnde : Clint, Alain, Francis, Johan, Dirk, ea... 

Binnengekomen (samen met Vince en Pedro Beernaert) als 15e van de ongeveer 191 dlnmrs in 51'10" ( 15.01 km/u  4:00 min/km ) Als ik even een vergelijking mag maken tov vorig jaar : toen kwam ik binnen in 52'44", maw anderhalve minuut sneller ! Er is dus enigzins progressie maar hoever kan ik deze opwaartse spiraal "rekken" ???

IMG_0224

Tot slot : deze foto wil ik jullie niet onthouden : de schitterende foto-finish van Lorenzo ! Hij was blijkbaar "diep" gegaan.... respect.

Commentaren

De nieuwe stad Ronde twee was tussen ons +-40seconden kon alleen het gat niet toelopen ,steeds in de buurt van Coucke/Poppe gebleven. Ja jullie waren sterker het trio Vince, Pedro en jij.Over enkele wedstrijden zou ik er mss bijzijn! ? :-)

Gepost door: Clint | 01-06-08

Ha Pedro Beernaert; een naamgenoot van mij maar duidelijk een veeeeel rappere..))

Gepost door: betty spencer | 01-06-08

zeer zeer sterk van een sterke terugkeer gesproken
als ik je zag staan aan de start was ik blij dat je er terug bij was
nu is dat al iets minder
weeral ene voor mij
je zag er scherp uit maar je bewees dat je niet veel wedstrijden moet lopen als je maar de juiste training doet
hopelijk moet je vrijdag werken ik bedoel ben je daar vrijdag dan kan ik revance nemen
grtz en tot vrijdag
poppetje

Gepost door: poppetje | 01-06-08

he's back ! Vroeg of laat komt die goede vorm terug, zeer goede prestatie van je !

Gepost door: wim | 01-06-08

Merci voor mijn 'eervolle vermelding op je blog. Nu persoonlijk hoop ik jullie achter me te houden, maar 't zou natuurlijk wel spannend zijn mochten we weer allemaal samen kunnen lopen en strijden!

Gepost door: lorenzo | 01-06-08

zeer zeer sterk je komt nog sterker voor de dag dan vorig jaar vind ik. Je laat nu Poppe ook al achter je. Waar gaat dat eindigen???
PS: de steun van Monkey doet inderdaad wonderen!!!

Gepost door: lazyhorse | 01-06-08

Nieuwe stad dank u om mij een topper te noemen, maar dat ben ik helemaal niet.. Lorenzo daarentegen is de man momenteel..
Merci om mij de laatste ronde op sleeptouw te nemen hé..
tot vrijdag, dan kunnen we nog eens vlammen..

Gepost door: Vince | 03-06-08

De commentaren zijn gesloten.