30-08-08

Strandloop ( 9.0 km)

De lange inactieve periode is ondertussen al enkele weken achter de rug en we zijn opnieuw begonnen met wat km's te maken.

Week 1 ( na vakantie ) : 41.2km. Week 2 ( na vakantie ) : 56.4km. Week 3 ( na vakantie, deze week dus...) : 62.2km.

Je begrijpt, veel verwachtingen had ik dus niet echt voor deze strandloop. Het algemeen conditiepeil gaat terug de hoogte in maar om echt goed te presteren denk ik nog enkele weken te moeten trainen. Spijtig dat ik niet scherp stond op de strandloop want normaal gezien is dit echt wel mijn ding. Heerlijk zo ploeteren in het zand !

Wat zullen de komende weken brengen ? Binnen 10 dagen is er en nieuwe OLC wedstrijd, rond de nieuwe koerswijk. Voorlopig richt ik mn pijlen daarop. Niet verder kijken dan mn neus lang is... En ik zou graag ook nog eens een Marathon lopen. Er waren plannen om Parijs '08 en Berlijn '08 te doen maar daar is ondertussen een stokje tussengekomen. Misschien Londen 2009 ??? Hmmm... klinkt aanlokkelijk !

Binnengekomen als 47e van de 189 heren in 37'32" ( 14.39 km/u  4:10 min/km ) Ter referentie : vorig jaar liep ik er 36'54", maw een verschil van 38 seconden. Dit verschil is trouwens terug aan't verminderen wat zich vertaald in de "come-back" Nog eventjes op de tanden bijten en de mooie resultaten komen (hopelijk) vanzelf terug.

Commentaren

Niet scherp ??? Koentje jong !! en toch nog zo'n knappe rit , wat zal da zijn als ga terug scherp staat , hou al mijn hart vast ..Proficiat

Gepost door: Katrien | 30-08-08

welkom blij je terug te zien
we waren al ongerust
je bent de 47 in 37:32
toch goed he van jou
grtz poppetje

Gepost door: poppetje | 30-08-08

Tips ?! Als je gewoon een routine vind om het lopen een prominente plaats in je leven te geven en een hele winter goe doortraint (rond de 100km in de week (jij kunt dat (weet ik),en niet teveel gekke dingen doet- wedstrijden, feestjes ...) dan zul in de beste vorm zijn tegen de corrida ! En nu mag jij mij vertellen hoe ik mijn blog populairder moet maken aangezien ik met moeite aan 3% geraakt van jou bezoekersaantallen ! mvg lorenzo

Gepost door: lorenzo | 31-08-08

langzaam langzaam opbouwen om dan iedereen het nakijken te geven. Sterk bezig !

Gepost door: wim | 01-09-08

Jouw conditie zal snel genoeg terug top zijn.

Gepost door: Marc | 01-09-08

Londen zou natuurlijk mooi wezen!..En over het strand is helemaal top om te trainen.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 01-09-08

Eigenlijk bijna even snel als vorig jaar. Dus nog enkele weken en da gaat vonken geven denk ik.

Gepost door: yves | 02-09-08

plannen ?? voor 2009 : wat denk je ervan om eens terug Rotterdam te lopen? London lijkt mij nogal druk (immens veel volk om voorbij te steken..)
by the way : wil je mij terug de eerste meters lanceren op de nieuwe koerswijk ??

Gepost door: Vince | 03-09-08

De commentaren zijn gesloten.