05-10-08

Ondertussen...

Het is hier behoorlijk stil de laatste tijd in blogland. Waarom ? Dit is in hoofdzaak een loopblog, en van lopen is er de laatste tijd niet veel in huis van gekomen. Vandaar de grote leegte !

(het was oorspronkelijk anders geweest. Deze blog vond zijn oorsprong als ondersteuning van de site van mijn voetbalploeg SGEE om er fotolinks op te plaatsen. Maar rond dezelfde periode ontdekte ik ook de geneugten van het (hard-) lopen. De rest is geschiedenis)

Wat is er ondertussen allemaal gebeurd ? Wel, eerlijk gezegd, niet veel... Voor de vakantie was ik héél goed bezig. (hoogtepunt : 2de plaats op de Konterdamloop en verbetering van alle vorig-jaar-tijden met 2 minuten !) Tijdens de vakantie had ik 3 weken gerust. Welverdiend welteverstaan. Daarna was het terug hameren naar de oorspronkelijke conditie. Althans, dat was de bedoeling. Van kw31 : 23.5 naar kw32 : 41.2 naar kw33 : 56.4 naar kw34 : 62.2km Maar de week erop werd ik geveld door een vervelende sluimerende hoest. Het ging langs geen kanten en had wat te lang gewacht om naar de dokter te gaan. kw35 44.8km, dat ging nog net maar dan niets meer ! kw36 enkel OLC Rond De Nieuwe Koerswijk 9.0km. kw37 enkel OLC Dwars door het Westerkwartier 8.5km. En dit op de hoogtepunt van mijn aanslepende hoestziekte. Man man man, het ging langs geen kanten. De eerste km kon ik nog behoorlijk tempo houden. Maar daarna was het happen naar adem en moest ik noodgedwongen aan de NOODREM hangen. Nog nooit had ik zo traag gelopen. Maar ik wou niet verder ziek worden en nam de volgende maatregel : kw38 : 0.0km kw39 (deze week) : 0.0km Dus heb ik de Koninginneloop én de Hermesloop gemist ! Je begrijpt, hierdoor zak ik wat in het algemeen klassement van het OLC. Maar das niet zo erg hoor. Vanaf nu maandag zal ik opnieuw beginnen met het (hard)lopen. Binnen 2 weken is dan de laatste OLC wedstrijd van het seizoen. Daar goed presteren is een utopie. Anyway, we zien wel hé. Luisteren naar het lichaam is very important. Dit heb ik misschien wat te nauwgezet gevolgd. Maar nu kan ik stilletjes aan terug beginnen. (net nu het begint te winteren... hmmm....)

Concreet : volgende wedstrijd afwachtend uitlopen en focussen op het nieuwe seizoen 2009. Met aansluitend een voorjaarsmarathon.

To be continued.... 

Commentaren

Dat gaat helemaal goed komen in 2009.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 05-10-08

Eindelijk horen we nog iets van de Koen!Ik wens je veel beterschap toe en je conditie zal wel vlug terugkomen.Binnenkort kan ik je al niet meer volgen;zeker weten!

Gepost door: Johan Watthy | 05-10-08

terug kom maar vlug terug
we hebben je nodig
om ons uit de wind te zetten :-)
grtz poppetje

Gepost door: poppetje | 06-10-08

COME BACK Koen, veel succes met je come back.
Na mijn marathon gaan de trainingen ook moeilijker bij me. Na volgende week las ik ook 3 of 4 weken rust in om dan ergens eind november weer te beginnen trainen voor volgend jaar in mijn nieuwe categorie heren vet b en waarschijnlijk een marathon in het voorjaar (parijs??) tot zaterdag !

Gepost door: luypaert dirk | 13-10-08

Veel beterschap met de hoest. Ge zult die conditie wel snel weer terug hebben.

Gepost door: yves | 21-10-08

na verdiende rust Terug de beuk erin,Koen.En ja met dat veranderen naar winteruur hebben wij allen een stevige dosis moed nodig om die schoenen aan te trekken,maar eenmaal vertrokken gaat het weer vanzelf
Grz
Patrick
http://www.bloggen.be/funrunner/

Gepost door: Patrick | 26-10-08

De commentaren zijn gesloten.