25-10-08

den draad

den draadWe zijn inmiddels enkele weken verder en de draad oppikken verloopt niet zo vlot. Het is vroeger donker, wat frisser.... Velen onder jullie lopers kennen dat gevoel ongetwijfeld wel. Je zit knus in de zetel, met al dan niet een glaasje wijn.... Of je hebt een drukke werkdag achter de boeg.... Of je bent hier en daar aant verbouwen.... Dan heb je natuurlijk vlug een reden om lekker thuis te zitten. Dus kort samengevat : van lopen is niet veel in huis gekomen. Maar er komen betere tijden, ongetwijfeld (op sportief vlak dan...)

Commentaren

Donker Ja donkere en koudere dagen op komst brr.Tgaat berg af met me ! Maar dat is altijd zo in herfst/winter bij me. Als de lente er is sta ik weer scherp, en jij nog meer scherp op de 10km's. Nu eet ik oliebollen van de foore en frieten mmm en bruine leffe's ,wat lopen betreft 0 meter en 0cm. Vanaf 1nov terug beginnen mss een keer tesamen ergens in Nov en Dec. Wat mijn vriendin Pascale betreft in start to run, ze doet het goed van 5naar 10km .

Gepost door: Clint | 25-10-08

Ach ja, den draad geraakt wel weer opgepakt ! en hier en daar aan't verbouwen ? Paar huizekes gekocht met uw aandelen ?

Gepost door: jogginggirl | 25-10-08

uitgeblust Mijn batterijen zijn ook leeg ... voor mij nu 3 weken volledige rust om dan weer te herbeginnen met volle moed. Heb alvast 1 doel volgend jaar: de marathon van parijs, en daar mijn marathontijd scherper stellen!
Hopelijk zie ik je weer volgend jaar op de OLC wedstrijden

Gepost door: luypaert dirk | 25-10-08

De commentaren zijn gesloten.